För- och nackdelar med att ha nagelförlängningar

Självklart är den stora fördelen med nagelförlängningar att det är oerhört snyggt. Dessutom ger det din personlighet en extra boost eftersom det visar till andra att du bryr dig om din kropp och hur du ser ut. Därmed visar det att du är en ansvarsfull kvinna som går att lita på.

Den främsta nackdelen är att man måste vara mer försiktig i vardagen för att inte skada sina nya nagelförlängningar. Detta innebär att man inte kan utsätta sig för höga temperaturer när man exempelvis ska hälla ut vatten från pastan, eller att man måste använda handskar när man diskar så man inte får diskmedel som förstör nagelförlängningarna.

Andra fördelar med nagelförlängningar är att det kan dölja problem som du har med naglarna, om du exempelvis är en nagelbitare så kommer det att döljas. Dessvärre gör det väldigt ont ifall nagelförlängningarna skulle brytas av och om man alltid har på sig nagelförlängningar kan det hända att naturliga nageln växthastighet drastigt förminskas.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>