Nagelförlängningar hemma

Ifall du är på en budget eller har ont om tid, och därmed inte kan göra dina naglar fixade på en salong är det inte en omöjlighet att fixa nagelförlängningar hemma.

Flera tidningar publicera sporadiskt guider om hur man kan förlänga naglarna i hemmet och det är faktiskt inte så svårt som det först låter. Faktum är även att de flesta nagelteknologer har börjat göra sin egna naglar hemma för att sedan öppna upp en egen nagelsalong.

Start-up processen för naglar

De första få gångerna är det i faktum dyrare att fixa naglarna hemma än att göra det hos en nagelteknolog. Detta eftersom man måste lägga ut en stor engångsavgift på utrustning, produkter och tillbehör. Med tiden blir det däremot billigare att fixa nagelförlängningar hemma eftersom den enda utgiften blir produkterna.

Hur man bäst gör nagelförlängningar hemma finns det en mängd olika guider om. Det råder delade meningar om vilken metod som är bäst, vilken utrustning som är lämpligast och vilka produkter som ger bäst resultat. Nedan är en film om ett tillvägagångssätt för att göra egna nagelförlängningar.

Hur man gör nagelförlängningar hemma